Boots For Fall

Prada ‘Monolith’ Boots

Hej på er! Dessa kom in i storlek igen på Mytheresa och jag beställde hem båda innan de hann ta slut och så får jag prova, testa och se om det är några jag vill ha kvar (kommer inte bära med spännena, lite too cool för min smak). Vilka tycker ni är finast?

Hi guys! So these got re-stocked again at Mytheresa so I ordered them both before they sold out so I can try them on and see if I wanna keep some of them (won’t wear them with the buckle, a bit too cool for me). But which pair do you like more?

5 Responses to “Boots For Fall”

 • De med lite kortare skaft 😍😍

  http://johanngrahn.se/

 • Luisa says:

  Har tänk mig att köpa de första (har inte råd till Prada, men finns ju likadana som är lite mer min budget)… MEEEEN jag vet inte hur jag ska styla det haha

 • Julia says:

  Tycker de låga!
  Känns mer klassiska, den där höga trenden tror jag kommer försvinna bort.

 • Rs says:

  Ååå så fina! Jag skulle köra på de med lågt skaft. En konstig fråga, men du som har toppen stil! Kan du help a satis out?! 😚

  Tycker du det är töntigt att köpa ett par Balenciaga triple s sneakers nu? Är de ute eller har det någon säsong till att ge?

  Kram

 • Hanna Johansson says:

  Hej Vickan! Skulle du kunna lägga ut lite skotrender till hösten? Du har sån bra koll. ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *