+/- W. 49

Första visningen av lägenheten avklarad! Check. Nu är det bara huvudvisningen kvar på söndag så kan jag fokusera på annat igen! Haha. Har i alla fall några dagar mellan här som jag kan komma tillbaka i livet igen. Vår lägenhet  blev också mest klickade bostad i Sverige förra v. Kul!

Till helgen kommer två vänner från Umeå hit och vi har bokat bord på Tako. Haft cravings på det sedan förra gången vi var där i början av sommaren. SÅ extremt taggad.

Har så himla mycket mysigt att se framemot i december. Nu väntar vi bara på att julpynten vi beställt ska komma så vi kan göra lite juligt här hemma! Fått julstjärnan och adventsljusstaken men väntar på granen och två tomtar jag beställt. Ska visa sedan!

Vi åker ju till Umeå redan helgen den 20:e dec inför jul. Vi brukar alltid låna mammas lägenhet då dom brukar vara i stugan, dit dom nu flyttat (där vi också ska fira jul, mys!). Den lägenheten finns i alla fall inte kvar så vi bestämde oss för att ta in på hotell de första dagarna, SÅ mysigt. Bokade som alltid med badkar så Ellie får bada, hennes “krav”, haha.

Vi har det lite tufft läggningsmässigt med Ellie nu, hon har ju haft sina avbrott när hon vaknat mitt i natten men nu verkar det vara slut på det (så tacksam för hela nätter nu, hann börja ta det för givet). Misstänker tänder i alla fall, Erik tyckte han såg att dom var påväg fram. Det är ju tänderna nästan längst in, så lite svårt att se. Men make sense! Sån där nya tänder-förkylning, mycket dreggel och man märker att hon är bekymrad. SEN är i alla fall nästa två tänder när hon är sex år.. Så Ellie lär väl va 4-5 när hon får dom då, haha.

Hela allt kring lägenheten har typ satt allt annat på paus. Jag är SÅ dålig på att ha flera bollar i luften. Förstår inte folk som gillar flera bollar i luften.. Jag avskyr det. Jag gillar få projekt som jag istället kan lägga all min fokus på. Så detta har blivit fokus nu så halkat efter på en hel del annat så ser framemot efter söndag så jag kan lägga mer tid på annat. Tiden är knapp när man  har en 1,5 åring hemma och hon är ju vår första prioritering, även om det blivit lite mer skärmtid än vanligt för henne dessa dagar, hehe.

Äntligen har den råa luften försvunnit och det är sådär härligt kallt och krispigt ute. Älskar det! Min hy hatar det dock, men än sålänge har jag kunnat hålla den i balans. Lilla Ellie har ju dock fått min hudtyp så hon har fått desto mer utslag, framförallt runt munnen. Vi kämpar med att smörja så än så länge har det inte slagit ut som värst. Hoppas det inte blir som förra året. Det var inte roligt, stackarn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *