+/- W.45

Kikade igenom massa gamla bilder från Australien och jag längtar SÅ mycket. Om det blir som planerat blir vi där iallafall i 5-6 veckor, kanske mer. Kanske åker till Indo en sväng också, vi får se. Pirrar i magen när jag tänker på det!

Snart är det december, SÅ magiskt. Längtar verkligen! Kikat ut exakt vad vi ska ha som julpynt och det ska bli så kul att få lite julkänsla här hemma. Har redan fuskat med första saffransbullarna! Mums. Här får ni en liten smygtitt på årets julkalender. Verkar mysig, kul.

Så mycket man tar tag i inför försäljning som man borde gjort när man flyttade in typ, haha. Vi har bland annat inte haft någon lampa i sovrummet? Eller vi har haft en glödlampa på en liten krok hängandes där. Så nu har vi äntligen införskaffat oss en lampa och det blev SÅ mysigt, ska visa sedan. Har sedan vi flyttade in också tyckt att våra ljusgråa väggar i sovrummet slagit åt ett typ lila håll. Så nu ska det fixas också, haha. Alltid sagt att vi ska köpa duntäcken och dunkuddar, så nu är det också fixat.

Varför känns det alltid som när man hittat rätt i barnets rutiner och allt flyter på, att man då helt plötsligt måste ändra på något igen. I mars/april började vi med en nap för Ellie, det var kämpigt i början men tillslut fick vi till det. Har gått så otroligt bra allt! Hon har sovit ca 11-12 timmar i sträck varje natt och 1-2 timmar på dagen. Men nu sen 2 veckor tillbaka har hon börjat vakna kl 4 varje morgon och somnar om 1-2 timmar senare. Enda som funkat är att ta bort napen helt, tänkte att det skulle funka att korta ner napen men då har hon ändå vaknat. Men att ta bort napen helt gör ju henne dessvärre inte särskilt nöjd på dagarna..

Vi har inte våra planer kring julen 100% spikade vilket stressar mig lite. Vill kunna visualisera hur det ska vara på ett ungefär så man kan börja se framemot den!

Tror jag haft detta på alla -listor sedan vi köpte lägenhet. Försäljningen av vår är verkligen en extrem underliggande stress för mig, usch. Vi ska i alla fall ha en mäklare hit till veckan och prata lite. Så förhoppningvis lägger vi ut den för försäljning asap! Vill hinna innan julledighet och allt sådant. Annars måste vi nog skjuta upp försäljningen och det känns kanske inte ultimat.

4 Responses to “+/- W.45”

  • Julia says:

    Hade precis samma med min dotter, hon är ett par månader äldre. Vaknade typ varannan natt vid 04 och var vaken 1.5-2h. Var bara att gå upp och försöka göra ”tråkiga” saker så att hon till slut tröttnade och kunde somna igen. Så kämpigt men vi tog varannan natt och det gick över efter några veckor.

  • Erika Molnar says:

    Vi har varit i Australien 2 mån o Bali 1 mån förra året me vår 1 åriga son. De va underbart folk va skeptiska att resa så långt med barn men de gick hur fint som helst handla om vilken inställning man har, klart bli jobbigt me flyget men så värt det. Blev så avis när ja såg ni ska dit ni kommer få det supert. Kan rekommendera gilia öarna om ni ska till Bali det är så barnvänligt ingen trafik och massa andra familjer med barn från andra delar av världen. I Australien va vi på olika platser men gillade perth mest pga finaste stränderna o mindre turister. Men Sydney oxå fint så klart. Ha en toppen resa

  • Katy says:

    What a size you have from zara boots from previous post and black classic converse 7-eye?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *