New In: Lace Up Boots

Find them here

Hej på er! Haft en fullspäckad men väldigt härlig dag. Det var min morgon imorse att sova ut (vi kör varannan) och då brukar jag sova till 9. Brukar lägga oss runt 23-00 så då får man 9-10 timmars sömn, den är jävligt härlig. Ellie vaknar ju aldrig på natten längre, så vi har haft turen att sova hela nätter rätt länge nu (förutom kanske någon natt i månaden då hon vill ha lite extra välling!). I alla fall, efter vi besökt presskontor så hade Erik en lunchdejt med en kompis och tog med Ellie så jag var själv hemma i typ 3 timmar. Kändes så märkligt, haha. Städade hela lägenheten, så skönt. Efter det hade vi playdate hos Sanne, så jag Alex och barnen åkte dit efter dom slutat förskolan. MYS! Nog om det, skulle faktiskt skriva om dessa skor, haha. Väntar på re-fill på Bottega Bootsen men älskar även Prada skon med extra högt skaft och snörning. Kände mig dock inte alls sugen på att lägga dom pengarna också så kändes perfekt när dessa från Zara kom in idag. TIPS!

Found these Prada “look a like” shoes at Zara this morning. Love these high shaft boots! Obsessed.

5 Responses to “New In: Lace Up Boots”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *