+/- W. 39

Har så många minus denna vecka men mitt i alla minus blir jag alltid extra tacksam. Ellie är också som en liten laddningsstation så kan bara ligga och krama om henne och känna att jag laddas med positiv energi. Att ha barn är magiskt på det sättet! Och jag blir extra tacksam över att jag och Erik har varandra.

Något som är kul är att det är lite nya möbler påväg hem till oss! Jag tycker det ju är så himla kul med inredning. Vi har också bestämt oss för att ställa bort Ellies säng för stunden då vi fortfarande samsover, så tycker den tar lite onödigt med plats. Då har vi mer space till annat hon har mer nytta av!

Även om jag är lite halvless på sociala medier (får ju lite sånna dippar ibland när jag känner lite blä-känslor för hela branchen/grejen och vill flytta dit det inte finns internet typ) så är jag väldigt inspirerad för tillfället. Känns som att jag har koll på vad och hur jag vill skapa content som gör mig motiverad, älskar det!

Älskar verkligen denna tid med perfekt temperatur utanför, så härligt med lite frisk och sval luft och lite mysigt mörker på kvällarna. Och framförallt alla tv-program just nu! Paradise Hotel, Bachelor, Kockarnas Kamp, Idol, Bonde Söker Fru.. ja, you name it. Ger sån härlig vardagstagg.

Mamma och lillebror var och hälsade på denna helg, så mys!

Har pms denna vecka vilket jag förmodar är anledningen till många minus, hehe.

Brukar ju alltid tycka det är så himla skönt att komma hem från en resa men denna gång kändes det liksom inte så kul. Kände mig klar med New York men har inte någon speciellt bra feeling i Stockholm just nu. Har inget riktigt att se framemot och nä, känner mig lite vilsen i denna stad. Får negativ energi typ. Hoppas det vänder asap!

Vi kollade på en lägenhet vi verkligen gillade och fick sms i fredags om att den sålts innan budgivning. Sånt händer ju hela tiden men kändes extra tråkigt denna gång! Säkert därför jag är lite less på staden, haha.

Ser ju att ni är här och jag är likadan, läser bloggar och kommenterar aldrig. Ofta finns det ju inget speciellt att kommentera, hehe. Men när jag kommer in på min bloggsida är kommentarer det första jag ser och när mina senaste kommentarer bara är negativa saker om mig, då blir jag inte supermotiverad till att uppdatera. Såg dock nu att några andra av er svarat på dem och det gjorde mig så himla glad!

23 Responses to “+/- W. 39”

 • Hellen Zardo says:

  I Love u Vic ❤ blog, ig, your family.. love for all. Kisses from Brasil
  You inspire me!!!!

 • Anja says:

  Brukar inte kommentera, men måste bara säga att jag verkligen gillar dina veckouppdateringar med plus och minus! Så kul att få ta del av vad som är bra och dåligt just nu för dig, på ett så konkret sätt. Det gör att läsarna lär känna dig på ett helt annat sätt!
  Så nu hoppas jag att denna positiva kommentar är det första som dyker upp nästa gång du loggar in, och att det ger dig lite extra energi!
  Kram från fellow norrlänning

 • Josefine says:

  Gillar dina uppdateringar och veckan och vardag ❤

 • Julia says:

  Hade också mammabesök i helgen, det bästa som finns! <3

 • Oda Herlofsen says:

  Utrolig kjipt å høre at du har så mange minuser. Men du er en stor inspirasjon og det har du vært i mange år! Håper du føler deg bedre snart!

 • Sandra says:

  Hur gör ni på kvällarna med ellie för att hon inte ska rulla ut er säng innan ni går och lägger er? Vi samsover också men lägger alltid dottern i spjälsäng tills vi går och lägger oss. Detta är ett mysterium för mig 😂

  • Ls says:

   Vi började samsova nyligen…Han är lite över 9 månader nu ch kanske lite hysteriskt men vi brukar bygga in honom i en mur med täcken och kuddar tills vi går och lägger oss.. Sover jag själv behåller jag muren på ena sidan! 😂 Är livrädd att han ska ramla i golvet då vi har en väldigt hög säng och vi har babyvakt, så hör på en gång när han rör sig i sovrummet! 🙂

  • Kajsa says:

   Detta är ett mysterium för mig med!! Vi flyttar också över till spjälsängen men det är så bökigt, först måste man vänta 20 min tills han sover djupt och sen vaknar han ändå av lyftet ibland och så får man börja om… ”kuddmur” funkar inte alls här, vår son är 12 mån och det tar honom 0.1 sekund att ta sig förbi alla murar man bygger upp. Undrar också hur alla andra samsovare gör??

   • victoriatornegren says:

    svar: Vi lägger våra stora kuddar under madrassen. Vi har en tunnare madrass över, så det blir världens kant! Haha. Ska ta bild till story någon dag 😉

   • Sandra says:

    Precis samma rutin med söva, vänta länge (så man somnar själv), spjälsäng, uppvak, börja om här… Vette fasen om jag skulle våga lämna henne i sängen även med kuddar. Fattar inte hur hon kan vara så snabb och ljudlös dessutom. Hon är en liten ninja 🙈 väntar fortfarande på supertipset som löser detta så får vänta in din story! 😄

  • victoriatornegren says:

   svar: MUR! Har sånna superstora kuddar vi stoppar under madrassen så blir världens “vägg” på båda sidorna.

 • Linnea says:

  Takk for at du deler, du er inspirerende <3 Klem fra Norge

 • F says:

  Haha jag blev så upprörd över människan som kommenterade över korven på det förra inlägget… 😂 tycker om dina kanaler och det du gör! Vi som följer dig har din rygg!

 • Malin Lindblom says:

  Skickar lite till dig Vickan från Norrland! Tänker bara på dig som Vickan nu när jag börjat lyssna på er podd. Brukar inte lyssna på poddar men blev mamma för två månader sen så blir mycket promenader nu. Älskar podden och kommer på mig själv att jag går runt och ler för ni är så roliga och det är så fint att ni båda skrattar så mycket!

  PS, har nog inte kommenterat i en blogg på flera år!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *