Trenchcoat.

Shoes – Tony Bianco (here), Trench – Old one from Never Denim, Sunglasses – Prada, Bag – Hérmes

 

Älskar verkligen denna trenchen! Den är flera år gammal men plockade fram den i höstas och är så glad att jag behållt och inte sålt iväg den. Nu har vi bara två hela dagar kvar här i New York så vi går igenom material och ser lite vad som saknas så vi är så effektiva som möjligt. Vi har haft tur/otur med vädret då det varit gassande sol varenda dag förutom en halv förmiddag så vi håller tummarna för lite mulet väder så vi kan fota mer miljöbilder. Vi är alltså här på 0 semester och bara jobb, men det är så himla kul! Kram

I really love this trenchcoat! It’s a couple of years old but I haven’t been using it so I’m so happy that I haven’t sold it. Now we just have two more days left here in New York so I’m looking through all the material and we are going trough whats missing so we can be as effective as possible. We had luck/ bad luck with the weather, it depends how you see it, lol but we had sun every day except from one half morning so we cross our fingers for some clouds so we can take some more environment pictures. We are here for 0 vacay and just work, but it’s so much fun! Xx

6 Responses to “Trenchcoat.”

 • Jos says:

  När ni tex på denna resan jobbar och skaffar material och fotar, hur många bilder eller hur mkt ”material” kommer det resultera i ungefär? Känns ofta som att ni bloggare jobbar så mkt och är lite stressade för att införskaffa materialet, vilket sen visar sig va typ 3 bilder till instagramflödet eller bloggen?!?! 😂😂 eller har jag helt fel?? 😅 Allt gott.

  • victoriatornegren says:

   svar: Hahah fattar exakt vad du menar! Såklart är nog målet för oss alla att få så mycket material som möjligt (antar jag, även om jag också undrar ibland) 🙂 Men alla jobbar så olika och ibland kan saker gå åt skogen, haha. Men vissa fotar färre bilder men kanske lägger mer tid på att hitta rätt location, ljus mm. Kanske bygger upp sitt flöde med få men “perfekta” bilder. Medan andra fokuserar på annat där det kanske är lättare att skapa mer material med mindre tid. Jag räknar med 2-3 bilder per dag minst då jag fokuserar mycket på looks denna resa! Men det är kanske 1/3 tillfällen jag fotar som är något jag tycker är tillräckligt bra.

 • Pernilla says:

  Menar inte detta på ett elakt sätt. Men får du inte klimatångest för att ni flyger för att fota till er blogg/instagram? Finns det inte någonstans närmre ni kan fota dit ni inte behöver flyga? Särskilt när ni nu lär va där samtidigt som Greta Thunbergs klimatprotester pågår?

  • victoriatornegren says:

   Answer: Nej faktiskt inte 🙂 det är en del av vårt jobb och vi flyger betydligt mindre än många andra i den här branchen. Vi bestämde oss i förra året att resa mindre och stanna längre och det har vi lyckats med!

  • Helena says:

   Håller med! Känns väldigt skevt, speciellt när man också har ett barn. Vilken värld vill man att de ska växa upp i? Och folk som ”klimatkompenserar”, vilket skämt.

  • Amanda says:

   Har också funderat över det! Hur kommer det sig att ni MÅSTE flyga någon annanstans bara för att fota content? Det finns ju så många andra framgångsrika influensers som klarar sig bra i Stockholm t.ex. Att säga att det är en del av ens jobb är bara bullshit och en dålig bortförklaring. Håller med Helena också, känns väldigt skevt när man dessutom har ett barn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *