+/- W.33

Liten mellanperiod nu mellan “slutet av sommaren” och “nu jävlar ska det jobbas”. Jag och Erik har haft ett uppstartsmöte inför kommande jobb-år och jag är så himla taggad. Kickar igång hösten med Venice Film Festival och sedan åker vi till NYC.

Vi (läs: jag) har fått ordning på Ellies höstgarderob. SÅ himla fina saker, ska visa asap. Tycker hon är i en sådan rolig ålder nu när hon verkligen kan börja bära riktiga kläder och gå runt i. Som sagt, helt klart roligare att köpa saker till Ellie än mig själv.

Vi har kommit igång med podden igen! Vi hade ju en poddpaus och gjort något ströavsnitt men nu känns det som att vi är på banan igen och har massa roliga planer. Känns kul att motivationen och energin kring den också är tillbaka! Gillar inte att göra saker “bara för att”.

Vi tog ut vår utdelning i veckan och även om vi båda tar ut löner så vi klarar oss så känns det verkligen som att utdelningen är det där lilla extra som gör att man förstår att man kämpar på. Vi båda tog en liten bonus men annars så kommer alla pengar gå till kommande lägenhet eller husköp.

Ellie har fått för sig att hon ska bita sig lite i kinden, precis som jag och mamma gör. Och ju mer man biter ju mer finns det att bita på så att säga (usch). Så för ett tag sedan började det blöda massvis ur hennes mun. Då körde vi napp ett tag men nu är hon tillbaka igen. Så svårt vad man ska göra!

Jag har fått finnar runt munnen som jag alltid får när jag har någon underliggande stressgrej. Så antar att det är att jag har lite ångest över att jag inte har något Instagram-game just nu. Men allt känns mycket bättre nu när vi har lite bokade biljetter. Kommer absolut inte bara lägga upp bilder från när vi reser men kan tycka att det är skön grej att break the ice med. Blir så himla inspirerad av miljöbyte!

Ska ju åka själv från Sverige på resan till Venedig och filmfestivalen. Tycker det är så himla jobbigt att resa själv, även om det kommer vara andra profiler där så blir jag så obekväm av tanken. Också när det kommer till att skapa material, Erik fotar ju i princip alltid mig. Kanske det jag har stressfinnar över.. haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *