+/- W. 32

Jag och Erik har ju totalt varit hemma typ tre dagar i Stockholm tillsammans sen i början på juli. Så nu är det tillbaka till “vanliga” rutiner och vet ni, jag älskar det. Så roligt att bara typ kika lite nya recept och göra en beställning på mat för veckan. Börja GÅ igen, i Umeå kör vi ju mest bil. Sova i samma säng, haha. Vi har ju sovit i våningssäng i lillstugan, Erik uppe och jag & Ellie nere.

Jag var hos läkaren och kollade upp alla mina utslag. Kör en kur nu med tabletter och har i alla fall sluppit nässelutslag sedan dess! Hoppas dom försvinner och att det inte har med allergi att göra.

Ellie börjar ju inte förskola förrän efter nästa sommar så kikat upp lite grejer vi/hon kan sysselsätta med om dagarna. Så kul! Så himla synd att hon inte har ett eget rum än bara, men förhoppningsvis hittar vi något snart.

Det här är väl ett stående minus men min trötthet når nya nivåer. Påminner om gravidtröttheten jag hade i början av min graviditet (är ej gravid). Önskar nästan jag var det så jag hade en förklaring! Kan inte vara logiskt att behöva mer än 9-10 timmars sömn per natt när man snart är 30..

Har en sån separationsfas till Ellie igen, vill verkligen att hon ska stanna precis som hon är just nu. Så perfekt. Får en riktigt sån ångestklump att hon inte kommer vara min lilla bebis snart. Blev en liten reminder när jag insåg att hon vuxit ur alla sina kläder jag köpte i början av sommaren.

Samtidigt som det känns som att det är dags att sätta igång med jobb mm, har längtat efter att vara produktiv. Så saknar jag liksom känslan när det är sommar. Hur saker sker spontant utan att det är ett “projekt”. Någon känsla sommaren ger bara som jag älskar. Men men, fokus på det bra med lite mer struktur.

5 Responses to “+/- W. 32”

 • Ellie says:

  Tips: om du är onormalt trött så kolla upp din sköldkörtel. Jag gick runt och var trött och allmänt down i flera månader tills jag tog vanliga blodprover och hade fel på sköldkörteln så tips! 🙂

 • Hanna says:

  Vilken dröm ä kunna ha ellie hemma tills hon är 2.5ish, så värdefullt å kunna ha de första åren tillsammans i lugn å ro.Har skolat in barn vid 1.5 och vid 2.5 det är sådan skillnad i vad de förstår å vad de får ut av att vara på förskolan. Heja er ❤️👏🏻👏🏻

 • Mathilda Lundberg says:

  Känner så igen sista punkten! Sommar är ändå något man längtar efter hela året, just känslan av att vara utomhus och bara “lalla runt”. Även om rutiner också är skönt.

 • Rebecka says:

  Min dotter (2,5 år) började förskolan vid 1,5 år och hon ääääälskar det visserligen 😂 Längtar dit och rusar för att ta på sig skorna om vi säger att vi ska går dit, haha! Så vi skulle verkligen inte vilja vara utan det men ändå härligt att kunna vara hemma så länge! 🙂

  Mitt tips är öppna förskolan (finns massor och säkert någon möra er), leka med andra barn, roliga leksaker, utelek, lite förskola light tillsammans med förälder. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *