+/- W.30

Hela den här grejen med att vara off sociala medier har för med sig så mycket positivt. Framförallt känner jag mig mer inspirerad än någonsin och taggad på att skapa material igen. Jag älskar ju att ha en idé och skapa efter den. Äääälskar känslan att vara inspirerad.

Vi klämmer ur det sista av vår “semester” just nu. Vi har pendlat lite mellan Stockholm och Umeå men mest är vi där. Det är svårt att få in resor dit under resten av året då vi har så mycket annat. Därför passar vi på nu! Så himla kul att se hur Ellie bygger starkare relationer med våra föräldrar. Och vara nära naturen älskar vi hela familjen.

Lite om det ovan, men Ellie har verkligen blivit tryggare med andra nu och vi ska testa om vi kanske kan få lite egentid jag och Erik och gå och se på Lejonkungen. I alla fall kanske när vi lagt henne, vi får se. Undra vad som är bäst?

Haft en sån sjukt bra sommar hittills. Kan inte förstå att den innehåller ännu fler veckor att fylla med massa skoj!

Ska inte gå in för mycket på det men vi har tyvärr ett sjukdomsfall som drabbat en i vår närhet. Det blev jobbigt, framförallt för Erik, så det är också en av anledningarna varför det känns bra att vara mycket i norr just nu.

Just i min ro att inte uppdatera så mycket på sociala medier så var jag inne och scrollade på Instagram häromdagen, jag har knappt kollat flödet på Instagram på flera veckor och blev stressad då jag såg att vissa andra var på massa resor och tog sånt fint material. Blev besviken på mig själv då det är känslor jag vill undvika under min egna ledighet så det är väl nackdelen med detta yrke. Att det är svårt att hitta en balans.

Jag glömde mina p-piller i Umeå när vi åkte till Eriks släkt förra veckan och jag får alltid period två dagar efter senast tagna piller. Bara det att jag hade period bara några dagar innan.. och jag får sån järnbrist/yrsel och huvudvärk när jag har det så det var så typiskt bara.

Det kommer ut så sjukt lite lägenheter och hus nu. Jag kollar hemnet VARJE dag och inte kommit något bra alls på flera månader.. Fel tid mitt i sommaren att inse att man vill (behöver..) flytta, haha.

4 Responses to “+/- W.30”

  • Emelie says:

    Känn inte så! Älskar dina bilder från Norrland och Stockholm. Det är så himla fint där 🙂 Plus att det blir tråkigt i längden när typ alla influencers åker till exakt samma ställen hela tiden (Positano, Maldiverna osv) och nästan enbart postar bikinibilder på en strand. Inte så mycket fashion-inspo i det kan jag tycka.

  • N says:

    Hej! Var kommer din vita topp ifrån som du har på marc jacobs eventet på insta? Den korta med lite puffärm och knyt framtill 😘

  • lissel says:

    Vi letar också lägenhet! Mäklaren sa att andra veckan i augusti är den bästa på året, då ska det tydligen börja komma ut igen 🙌🏼😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *