+/- W. 23

Pappa-familjen var på besök denna helg och vi har verkligen upplevt en riktigt underbar svensk sommar-helg. Därav lite frånvaro från mina kanaler! Det kändes mer än rätt. Ellie har levt sitt bästa liv, bland folk, djur och bad, haha.

Erik har varit borta (både för och nackdelar) och det jag verkligen gillar med att vara själv med Ellie är att allt blir som 100%. Tålamodet blir oändligt i jämförelse med annars, energin och fokus. Kvalitetstiden tillsammans blir en helt annan tycker jag. Det är liksom bara jag och hon. Tycker det är så mysigt!

Kommer inte sluta skriva om det förrän sommaren är över men SOMMAREN ÄR HÄR nu. Även om det regnar nästa vecka så känner jag ändå att jag är in the summer flow, hehe. Älskar, älskar, älskar känslan.

Har ett superroligt samarbete som kommer framöver. Älskar alla samarbeten jag gör men ibland känns det bara lite extra kul. Ni får se snart!

 

Jag har haft en riktigt tuff vecka om jag ska vara ärlig (innan helgen). Känt mig lite lost på slutet och kände att jag behövde boka in roliga grejer. Så blir jag sjuk och är tvungen att avboka allt. Inte ens dom första fina dagarna här i Stockholm kunde jag uppskatta. Blev så nere verkligen! Haha, låter som världens i-landsproblem men menar mer känslan jag hade innan och så blev det som salt i såret.

Ellie åkte på samma förkylning som jag tidigare i veckan men vi båda var i princip friska innan helgen. Men så drog hon på sig ett helt annat virus nu och fick superhög feber och andra symptom hon inte hade tidigare i veckan. Tar aldrig slut! Lilla hjärtat.

Det kändes jobbigare än vanligt att Erik skulle bort just denna helg (han kommer hem imorgon). Unnar honom alla resor då han verkligen bara väljer det han “måste på”, men ibland känns det extra jobbigt att vara ensam. Att han dessutom fick veta nu att han ska iväg på jobb på onsdag i Italien kändes lite extra typiskt.

Mina nässelutslag fortsätter komma lite från och till. Så äter allergimedicin nu! Måste åka på vårdcentralen och ta prover för att se vad jag reagerar på.

3 Responses to “+/- W. 23”

 • Sofia says:

  Tänkte på dina nässelutslag. Har du varit sjuk/haft en infektion? Jag fick massa nässelutslag i hela ansiktet när jag hade en lite högre infektion (fick äta antibiotika mot den) då försvann utslagen. Tänkte bara ifall det kunde vara likande 😊 hoppas du slipper dem snart. Kram

 • Greta says:

  Might be coming from histamine (it’s in some food), I also got skin reactions from it but since I reduced histamine, I am much better 🙂 xx

 • Martina says:

  En tanke om utslagen!
  Jag har liknande, inte gått till läkaren än men jag får utslag i samband med kyla, blåst (även om det är varmt) och bad (mest utomhusbad). Misstänker att jag har något som kallas köldurtikaria/köldallergi.
  Såhär står det på 1177: “En ovanligare form av nässelutslag är så kallade fysikaliska nässelutslag. De kan orsakas av tryck, kyla, kroppsansträngning och solljus”. Hoppas du får hjälp med dina utslag!

  Tack förresten för alla härliga recept i bloggen! Jag lyssnar på er podd och vid något tillfälle nämnde ni båda att ni lägger upp recept i bloggarna, så jag gick in och kollade och nu har både jag och min syster har nu gått loss och flera stycken! 🙂 Alltså snickerspajen och gnocchin med svampsås!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *