Mother’s Day

A bit extra grateful for my little fam today


Så idag är
det morsdag! Min andra morsdag, så underbart. Ellie bjöd på sovmorgon till nio, bästa presenten! Erik köpte blommor och bullar från mitt favoritställe (Lillebrors), så har vi varit ute på en lång prommis, haft skärmfritt (Ellie bet sönder Eriks telefon och drägglade i den så den blev fuktskadad, haha) och busat lite extra med Ellie! Vi beställde Indiskt och såg på Robinson-finalen. Nu ska vi krypa ner i sängen och lyssna på vår nya favoritpodd: Crime Junkies! Vi hörs imorgon. Kram!

So today it’s Mother’s day here in Sweden! Erik bought some flowers and cinnamon buns from my favorite place, then we had a long walk, ordered some food and watched the Robinson finale. Now it’s time to sleep and listen to our new favorite podcast: Crime Junkies!

2 Responses to “Mother’s Day”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *