Black & White

Top – Cos, Trousers – Mango, Bag – Balenciaga, Sunglasses – Prada


Hej, hur mår
ni? Som jag skrev tidigare har jag varit så energilös denna vecka. Blir alltid så himla omotiverad i samband med det och så blir det en ond cirkel. Därför gillar jag verkligen “ny vecka, nya tag”. Jag ska börja varje morgon nästa vecka med en stor köpp kaffe! Och så åker vi till Italien också. Gött! Idag hade vi ett litet meet up med Levi’s PR i deras butik för att få se lite av deras nyheter inför sommaren. Sedan mötte vi upp Alex och Loulou i lekparken! Så sjukt länge sedan vi sågs, våra tjejer börjar bli så stora nu!

Hi guys! How are you? Like I did wrote before I’m a bit low this week. And I always get so unmotivated when I’m low, such a bad circle. Therefor I really like the “new week”-thing. I will start every morning with a big cup of coffee next week. And then we’re off to Italy too! So nice. Today we had a little meet up with the Levi’s PR in their store looking at some summer goodies. Then we met Alex and Loulou in the park. It was so long ago! Our girls are getting big.

1 Response to “Black & White”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *