New In: Dior Saddle Bag

“Christian Dior Vintage Saddle Bag Mini Trotter Monogram” 

Så kär i den här lilla rackaren! Köpte den från The Vintage Bar. Följer kontot på Instagram och så såg jag att denna kommit in på deras story och det var kärlek vid första ögonkastet. Känns SÅ jag. Älskar mönstret och att detaljerna är svart/silver. Har verkligen en grej för mönstrade väskor just nu! Detta klassiska Dior-print och Fendis ligger högst på gilla-listan. Känns kul med en mindre finare väska. Har ju sålt av min Saint Laurent som var den enda mindre jag hade. Så denna är välkommen!

So in love with this little one! I bought it from The Vintage Bar. I follow the account on Instagram and saw that they just got it in stock and it was just love at first sight. Feels so ME. Love the print and that the details are in black/silver. I have a thing for bags in pattern right now. This classic Dior-print and Fendis is on top of my like-list. Feels so nice with a smaller bag. I sold my Saint Laurent which was the only smaller bag I had. So this one is more than welcome!

2 Responses to “New In: Dior Saddle Bag”

  • Ida says:

    Men alltså åhhh! Jag har varit så kär i Diors sadelväskor sedan de kom, borde kanske unna mig en med stigbygeln nu när man fyller 35 och allt om man råkar på en vintage någonstans. Stor kram och tack för en underbar blog, från en norrlänning till en annan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *