Dubai Day #1

A day in Dubai at One&Only The Palm

Här är lite bilder från ena dagen i Dubai! Ska jag vara helt ärlig blev Dubai-vistelsen på tok för stressig. Vi hade tagit på oss allt för mycket jobb och hann inte riktigt njuta av “semestern” fullt ut. Men nu vet vi! Hotellet vi bodde på var dock helt underbart, wow, så perfekt att ta med en liten på. Det var flera barnfamiljer där samtidigt som oss! Jag kommer visa fler bilder från hotellet, men dom hade bland annat kaniner som sprang runt, väldigt populärt hos Ellie (och mig, hehe). Ska gå igenom bilderna och visa er och skriva mer om både Dubai och Maldiverna. Sådan underbart resekombo det blev! Kram

Here is some pictures from one of the days in Dubai! Honestly the Dubai-trip became way too stressful. We had way too much work going on and couldn’t really enjoy the “vacation” to it’s full potential. But now we know! The hotel we stayed on was amazing, wow, such a perfect place to bring Ellie. It was a lot of families there at the same time! I will show you more from the hotel, but they had rabbits all over which Ellie loved (and me, lol). I will go trough all the pictures and write more about Dubai and the Maldives. Such a perfect travel combo! Xx

1 Response to “Dubai Day #1”

  • Viktoria says:

    Kan du lage et innlegg om hvordan du redigerer bildene dine Hvis dere bruker lightroom burde dere selge presets🤩

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *