Episode 39. #tvasystrarenpodd

Listen here

 

Veckans avsnitt är uppe! Förra veckan släppte vi ju “spöktimmen”, vilket är mitt favoritavsnitt so far. ÄLSKAR läskiga historier! Fick så bra respons att jag tänker att vi släpper del 2. Sitter ni inne på någon story eller sidor/poddar där man kan hitta – dela gärna. Så dagens avsnitt är lite mer lättsamt. Vi tar upp vad vi stör oss på i vardagen, hur vi ser på delad/icke delad ekonomi med vår partner och hur vi såg ut som tonåringar.

For my Swedish talking followers only.

5 Responses to “Episode 39. #tvasystrarenpodd”

 • Emelie Axelsson says:

  Längtar till nästa spökpodd! Jag fick min först CD-skiva (90-talet!) när jag fyllde 6 och sen var jag fast!
  Jag jobbar som receptionist på ett sjukhus och när man jobbar sena kvllar är där inte mycket som händer för det mesta. Det är perfekt för läskiga historier! Tomma korridorer, bäckmörkt utanför fönsterna och man är nästan helt själv på hela entréplanet. Jag brukar läsa på reddit nosleep. Du har säkert redan varit inne där, det är fin favorit, där kommer upp nytt jätteofta 🙂

 • Lovisa says:

  Inte så läskig för andra kanske, men SÅ otäckt för mig.
  Bor i en två tillsammans med min 4 månaders bebis & sambo. Sambon var på jobbet & jag försökte söva min son i sovrummet som har dörren ut mot hallen, alltså väldigt nära ytterdörren.
  Hörde hur någon försökte låsa upp dörren, men liksom inte fick i nyckeln i hålet. Några sekunder senare hör jag hur handtaget börjar rycka & jag tänker att det är min sambo som försöker vara tyst med att låsa upp dörren eftersom han vet när vår son oftast brukar sova. Helt plötsligt får jag en olustig känsla i kroppen. Hoppar upp för sängen & kikar ut genom hallen. Ser då en främmande man (genom fönstret på ytterdörren som har dörren lite öppen). Springer mot hallen & drar igen dörren & låser snabbare än jag hinner blinka. Springer tillbaka till sovrummet & gömmer mig & min son under täcket. Ligger kvar en lång stund & gråter en skvätt tills jag vågar mig upp igen. Hann tänka tusen hemska tankar om vad som skulle kunna hänt och eventuella flyktvägar.
  Får några dagar senare veta att den mannen är dement & gått in hos flera andra grannar. Alltså ingen kriminell men hur otäckt ändå?!?

 • Malin says:

  Googla black eyed kids!

 • Carro says:

  Mina två favvopoddar, eran (SÅKLART!!) och för oss som älskar massa läskigt så lyssna på spöktimmen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *