Podcast Episode 33 #tvasystrarenpodd

Listen here

 

Jisses, kan inte förstå att vi knåpat ihop 33 avsnitt. Ca 33 timmar av vårt babbel har vissa lyssnat på, haha! Idag är det söndag vilket betyder nytt avsnitt och ni kan lyssna på det på acast via länken ovan eller i podcast-appen. Vi pratar lite om hur obekväma vi blir när någon kommer fram till oss, Alex historia om hennes oväntade besök i duschen, om hur vi såg på vårt utseende som tonåringar mm. Kram!

For my swedish talking followers only

3 Responses to “Podcast Episode 33 #tvasystrarenpodd”

  • Madde says:

    Älskar eran podd. ❤️ Ni är bäst !!

  • Matilda Holmberg says:

    Du och Alexandra är helt fantastiska i er podd! Försökte sätta ord på varför men det går inte riktigt. Ni är en av få poddar som inte gör mig illa till mods. Det känns som om ni är så himla jordnära och goa. Jag tycker så mycket om att ni har nära till skratt! ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️
    Kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *