+/- W.13

Jag är så himla tacksam över det soliga vårvädret. Jag och Erik har tagit massor med barnvagnsprommisar, satt oss i lä, druckit varm oboy och ätit bullar (och bara älskat livet som familj).

I’m so thankful for the lovely spring weather. Me and Erik have been taking a lot of walks with the stroller, drinking hot chocolate and just enjoyed the life as a family.

Jag och Erik bokade Spanien i slutet på maj. Vi kommer som förra året hyra en villa med egen pool, känns som en perfekt första semester med bebis. Då kan lillan ligga i skuggan eller till och med inomhus om det blir för varmt. Vi har även kök så slipper böka runt bland massa olika restauranger.

Me and Erik booked Spain in the end of may. We will (like last year) rent a pool villa. Feels like the perfect first get away with her! Then she can sleep in the shadow or even inside if it’s too hot. We also have kitchen so we don’t need to leave the villa if we doesn’t want too.

Vi har äntligen bestämt namn till vår dotter. Som jag skrivit så har vi haft sådan beslutsångest om vi ska döpa henne till smeknamnet eller det namnet vi först bestämde. Presenterar det i veckan!

We finally decided the name to our baby daughter. Like I told you we had the decision anxiety if we should name her to her nickname or the name we first decided. Will tell you later this week!

Mitt avtal med den argentur jag jobbat med sedan fyra år tillbaka har löpt ut och jag har efter många om och men bestämt mig för att inte skriva under ett nytt. Även om det känns i hjärtat att sluta jobba med massa fantastiska människor så känns steget så rätt för mig.

My agreement with my agency have come to an end and I decided not to sign a new one. Even if it feels in my hart to stop working with a lot of amazing people, the step just feels so right.

Lillans bula var som jag förstod ingen “skada” utan det visade sig vara en godartad kärltumör kallad djupt hemangiom. Ingenting farligt vilket jag såklart är otroligt tacksam för, men det är ändå något som tynger mig. Vi ska dubbelkolla det hos läkare nästa vecka.

Our little ones bump was like I thought not an injury, It’s an benign tumor called hemangioma. Nothing bad which I’m truly thankful for, but it’s still something that burden me. We will have it double checked at a doctor next week.

Som jag nämnt tidigare så finns inga riktiga sov/mat-rutiner för lillan än så dagarna är anpassade efter det. Försöker skynda mig de tider hon sover att bocka av to do-listan. Helt klart en omställning med så lite tid, haha. Man får prioritera det som måste göras och då blir tid framför datorn såklart inte alltid högst prio, därav dålig närvaro här. Men det blir bättre och bättre!

Like I told you there is no sleeping/feeding-routines just yet so our days are adjusted after those. Try to hurry the times she sleeps to do the to do-list. So little time, lol. You gotta prior the things that needs to be done and then computer time isn’t always on top of that list. 

Just nu handlar allt 100% om bebis och familj (och jag älskar det), men det börjar klia lite i fingrarna att få utlopp för mina intressen. I alla fall ha tid att byta ut gravid-kläderna mot vanliga vore kul 😉

Everything is about baby and family right now (I do love it), but my fingers starting to tickle for my own interest. At least it would be fun to have time to change my pregnancy-wardrobe to regular clothing 😉

Jag har haft jättesvårt med min aptit sedan jag födde barn. Väldigt stor kontrast att gå från världens aptit när jag var gravid till att bara några dagar senare (då jag fött) inte känna någon hungerkänsla alls. Det enda jag vill ha är chips och godis.. Tur det men vore kul att uppskatta mat också.

I had such a hard time with my appetite since I gave birth. Such a big contrast to go from the greatest appetite while pregnant and just a few days after when I gave birth doesn’t feel any hunger at all. The only thing I want is snacks and candy. Works for me but I need to eat food to so would be nice to enjoy it.

10 Responses to “+/- W.13”

 • Ebba says:

  Vad är det för agentur du menar? Cube som du bloggar hos?

 • Ska bli väldigt kul att se vart du hamnar när du lämnar Cube. Känns som att du förändrats väldigt mycket sen du blev gravid. Eller du har kanske inte förändrats men ditt sätt att blogga. Önskar dig lycka till vart du än ska och jag är jätte glad över att du är mer personlig. Längtar dock efter outfit bilderna 🙂

  • victoriatornegren says:

   svar: Ja, jag har tagit en liten annan riktning så känns passande att ta steget 😀 Tack snälla! Jag längtar också efter outfitbilder. Kram!!

 • Ilona says:

  Hi! Do you breastfeed your baby? It would be nice to hear something about that 🙂

 • Malin says:

  Hej Hej!
  Kul att få höra vad ni gett lillan för namn:)
  Jag känner igen mig så med de du skriver om din aptit efter förlossningen. Jag tappade oxå min aptit direkt efter förlossningwn och ville bara äta godsaker;) lr de va de man var sugen på och inte varm tung mat. Efter att jag slutade amma när min son var ca 6-7 månader så kom den tillbaka. Idag är han 9 månader. 🙂

  • victoriatornegren says:

   svar: Exakt så! Jag som hört att man blir vrålhungrig av att amma, sjukt om det som för dig blir helt tvärtom, haha 🙂 Alltid är det något! Kram

 • Elin says:

  Hej!

  Vi har också en liten bebis hemma och skulle vilja resa utomlands. Hur hittade ni villa med pool samt hur gör ni med bilbarnstol ? Tacksam för tips och hjälp!

  • victoriatornegren says:

   svar: Går att välja som alternativ på bookings tror jag 🙂 Vi kommer ta med babyskyddet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *