MENU
7:35 | May 2, 2017

White Motel

Outfit of the day

Dream location in L.A

 

Helt klart en dream location för mig. Blå himmel, vitt och palmer (vita palmer!), älskar. Hade typ velat bo såhär, förutom motorvägen och så en fet pool i mitten. En av våra otursgrejer denna resa var bland annat att slå in fel adress till detta ställe, så vi hamnade 2 timmar utanför stan (när det visade sig ligga 20 minuter från vårt hotell). Ganska snopet när gps:en säger att man är framme och så står man utanför ett helt annat ställe. Idag gick min nya kära lilla kamera sönder också, måste gå igenom mina dagar och komma fram till denna karma, haha. Glömde den på bilen, så körde vi iväg.. classic. Önskar jag kunde säga att det betyder semester, men har samarbeten att fota så får se hur vi löser det. Puss!

A dream location for me. Blue sky, white and palm trees (white ones!), love it. I would love to live like this, except from the big road and add a pool in the middle. Today my camera broke, I forgot it on the car and then we drove away. So classic, lol. Have to go through my days and see what I’ve done to deserve this karma. Wish I could say that a broken camera means vacation, but no.. Still have a collaboration to shoot tomorrow. I guess I figure something out ;) Xx

14 Responses to “White Motel”

  1. Diana Free on

    Wow, such a cool spot, I’ve never seen palm trees painted white before. You fit in wonderfully. Uhh, so sorry to hear about your camera, I would be so frustrated. Your story sounds a little familiar. A couple of weeks ago my sister stuck her head out the car window while on the freeway and her Ray Bans flew off and got ran over and then last week my gps got stolen from my car. Hopefully, good karma will come to you : )

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)