Todays Outfit – Leather Jacket And Jeans.

victoriatornegren4victoriatornegren5


Hej fina! Hoppas
ni haft en bra helg hittills. Äntligen skiner solen och jag kan ta bilder – dröm. Mamma och min lillebror Hugo är här över helgen så vi passar på att besöka några favoritrestauranger och ställen här i Stockholm. Idag står Pride på schemat, ska kika lite på paraden och så är det gummibåtsdagen även. Perfekt med bra väder! Nu ska jag plocka undan lite här hemma innan mamma och Hugo kommer. Kram!

/ Hi guys! Hope you had an amazing weekend so far. The sun is shining and finally I can take some pictures – yey. My mother and little brother is here over the weekend so we’re visiting some great places and restaurants. Today we’re checking out the Pride parade and then it’s the rubber boat day aswell. So great that the sun will be shining. Now I need to clean our apartment before my mother will come. Xx

victoriatornegren2victoriatornegren3


My Look:

Bag – Chanel
Jacket – Acne
Jeans – Zara
Shirt – Monki

1

24 Responses to “Todays Outfit – Leather Jacket And Jeans.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *