Todays Outfit – Slimmed Jeans And Lace Up Heels.

cardgian9

cardgian6cardgian4cardgian3cardgian5
My Look:

Shoes – Senso (here)
Cardgian – Åhléns
T-shirt – Asos (here)
Jeans – Asos (here)

Hej på er! Här kommer en look jag bar i söndags, eller rättare sagt varje dag sedan dess typ. Haha! Älskar denna kofta, köpte den på Åhlens härom veckan. Älskar de vida ärmarna. Nu har vi landat i Umeå och det är dags att börja flyttpacka, inte det roligaste dvs – men det är bara att köra. Ju snabbare vi hinner klart desto tidigare kan jag åka hem till Stockholm igen. Så inga lata timmar här inte. Dags att sätta igång! Puss

/ Hi guys! Here is my sunday-look, or I actually had it almost every day since. I love this cardigan, I bought it on Åhlens the other week. Love the wide sleeves! Now we’ve landed in Umeå and it’s time to start packing, it’s our last days in our apartment before we will hand over the keys. Time to get dirty, talk to you later! Xx

 

27 Responses to “Todays Outfit – Slimmed Jeans And Lace Up Heels.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *