Todays Outfit – White T-shirt And Crop Trouser

svartvit2svartvit3svartvit1svartvit5svartvit4
My Look:

Shoes – Asos
Trousers – Asos (here)
T-shirt – Acne (here)
Bag – Céline

Hej fina! Hann inte riktigt knäppa av några bra bilder på min dagslook från Berlin. Jag och Erik sprang ut igårkväll och fotade av den istället. Hur mycket älskar jag min nya väska? SÅ HÄR mycket. Så himla fin till allt! Nu ska jag och Erik åka och möta Alex och ett par andra sköningar för lite lunch. Sedan ska jag och Erik köpa lite nödvändigheter till lägenheten. Har lite brådis så vi får höras lite mer sen. Kameran är med! Puss

/ Hi guys! Didn’t really had the time to take some good photos of my outfit I had in Berlin. So me and Erik (yes, he’s finally here) took some photos of it yesterday instead. How much do I love my bag? SO MUCH. So nice to everything! Now me and Erik will go and meet Alex and some other great people for a lunch. After that me and Erik have to buy some stuff to the apartment. I’m in a hurry so I’ll speak to you more later. My camera is with me! Kisses

 

24 Responses to “Todays Outfit – White T-shirt And Crop Trouser”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *