Todays Outfit – Vest, Crop Trouser And Sneakers.

grey3grey2grey1


M
y Look:

Shoes – Adidas (here)
Vest – Asos (here)
Trousers – Asos (here)
T-shirt – Asos (here)

Hej! Här får ni några bilder på hur jag ser ut idag. Hatar inte Asos, haha. Aja, bästa webbshoppen så då blir det lätt så.  Var hemma en snabbis i Umeå söndag-måndag och passade på att besöka Rapunzel, egentligen för att byta löshår men så fick jag för mig att behålla min egna längd. Så nu är jag tillbaka med en lång page, vi la i lite quick&easy för att tjocka till det lite! Älskar’t. Idag är det äntligen sol, så ska ta på mig lite somrigare kläder än i morse och äta lunch ute. Puss!

/ Hi! Here is some pictures on how I looked this morning. I don’t hate Asos, that’s for sure. Well.. It’s the best webshop I know so what to do. Me and my sis was home a quicky in Umeå sunday-monday so I booked a time at Rapunzel to change my extensions, but then I felt for keeping my own length. So now I’m back with a long bob, I have some few quick&easy to thick my hair a bit. Love it! Today it’s finally sun, so I will take some more summer clothing on than this morning and have some lunch in the sun.

18 Responses to “Todays Outfit – Vest, Crop Trouser And Sneakers.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *