MENU
12:57 | June 29, 2015

My Celine Belt Bag.

Fashion,Okategoriserade

celinevictoriatornegren1 celinevictoriatornegren2
My new Céline Belt Bag

Alltså kolla på den! Blir helt glad av att titta på dessa bilder och äntligen förstå att jag äger en egen Belt Bag från Céline. Jag har velat ha den länge men på slutet insett att jag verkligen m-å-s-t-e ha den. Letat länder runt och behövt höra att den modellen och färg jag vill ha är slutsåld överallt. Valde ändå att titta på Barneys I San Fransisco där dom istället berättade om denna textur. Den är alltså inte helt slät som den jag ville ha först, men insåg att denna är mycket mer praktisk och roligare att ha något jag inte sett på någon annan. SÅ glad!

/ Oh.. look at it. I’m so happy that I finally have my own belt bag from Céline. I wanted the plain one but it’s sold out everywhere.. I’ve been to like 8 or 9 different stores in different citys. Then I went to Barneys in San Fransisco and then they showed me the one with this texture instead and I just had to buy it. SO happy! 

 

20 Responses to “My Celine Belt Bag.”

 1. JOSEFIN B on

  Vill du tjäna pengar på din blogg utan att du behöver ha tusentals läsare om dagen? Kika in hos mig och läs mitt senaste inlägg där jag tipsar och förklarar hur tjänsten fungerar :)

  Reply
  • Victoria Törnegren on

   svar: Jag betalade typ 24 eller 25 tusen för den :) Men i USA tillkommer det ju lite skatt, plus att dollarn var/är rätt hög – så antar att den är mycket billigare i europa.

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)