Yosemite.

skog2skog3skog1
Yosemite National Park.

Hej på er! Här kommer några få (av många) bilder från gårdagens häng i Yosemite. En nationalpark helt i min smak, kändes typ som hemma. Skog, sjöar, forsar, vattenfall, berg, höjder och vilda djur. Hatten har förövrigt blivit min nya bästis denna resa.. varför har jag inte använt mer hatt innan? Äskar’t. Idag kom vi till San Fransisco och imorgon väntar lite shopping här. Som jag längtat efter att shoppa! Puss

/ Hi guys! Here comes some few (of many) pictures from yesterdays hang around in Yosemite. A nationalpark in my taste, felt a little bit like home. Woods, lakes, waterfalls, mountains and wild animals. The hat is btw my best friend this trip. Why haven’t I used it more before? Love it. Today we got to San Fransisco and tomorrow it’s time for some shopping. Yey! Kisses

Hair extension love from Rapunzel Of Sweden.

15 Responses to “Yosemite.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *