New Hair At Rapunzel.

IMG_5871 IMG_5872 IMG_5870
Had a fresh up of my extensions today at Rapunzel of sweden.

Idag har jag varit på Rapunzels salong och fixat mitt hår. Tejp behöver “bytas ut” lite oftare än nail-hair. Det man gör är att byta delar av tejpen och flyttar “upp” tejpbitarna, man behåller samma extensions så länge man vill dock. Väldigt bra ekonomiskt i långa loppet. Jag har europeiskt hår så kvalitén är magisk. Jag valde alltså att testa på tejp förra gången jag besökte salongen och jag har faktiskt valt att fortsätta med det. Mycket skonsammare mot håret, tar mycket kortare tid och mer bekvämt på alla sätt. Absolut en teknik jag rekommenderar! Du kan läsa mer, se videos m.m kring produkterna och metoden här.

/ Today I’ve been to Rapunzel to fresh up my hair a bit. You need to change place on your tape on once a month as your hair grows. You can use the same extentions as long as you want though. I choosed to keep on going with the tape on technique, I actually like it much more than nail hair. So much better for your hair, takes almost no time to change and is just so much more comfy. You can read and see videos on the method and about the products here.

14 Responses to “New Hair At Rapunzel.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *