MENU
10:45 | May 30, 2015

Todays Outfit – Lace Up Sandals And Denim Shorts.

Fashion,Okategoriserade,Outfit of the day
outfit4 outfit2 outfit3 outfit1

Shorts – Levi’s (adlink: here)
Shoes – Victoria Tornegren for NLY Design
Blouse – Asos (adlink: here)
Bag – Chanel

Hej fina! Hoppas ni hade en underbar fredag. Brännbollsyran har börjat här hemma, så det är mycket som händer. Det är alltså en festival och brännbollsturnering som engagerar typ alla ungdomar i hela Umeå. Svinkul verkligen! Så igår kollade vi på lite brännboll och dansade till massa bra artister. Samma sväng idag! Här kommer i alla fall en outfit från Bali. Fasen vad vi fotade på, haha. Glad för det nu i alla fall! Puss

/ Hi guys! Hope you had a great friday. Brännbollsyran have started here in my hometown, so it’s much going on. It’s a festival and the game rounders in one. Rounders games on the day and artist performance on the night. So much fun! So that’s how our day looked like yesterday and that’s how the day will look like today. Here is another outfit from Bali, gosh I have so much pictures from there. Love it! Kisses

20 Responses to “Todays Outfit – Lace Up Sandals And Denim Shorts.”

 1. Marie on

  Har en fråga. Varför har du byggt upp en ytlig torr fasad tsms med din pojkvän? Inte ens på snap kan du bjuda på dig själv utan även där ska det posas och allt ska vara så perfekt. Ni verkar ha så jävla tråkigt tsms. din syster är tvärtom. Hur kul på snap som helst och vågar släppa till.
  Alla fattar att du inte är perfekt, men du kanske är tråkig vem vet.

  Reply
 2. Emina on

  Vad fint hår du har! Själv är jag riktigt sugen på ljust hår nu. men har en mörk toning som måste tvättas ur innan jag kan bleka… Om jag nu orkar vänta.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)