Todays Outfit – Levi’s Shorts & An oversized scarf.

victoriatornegren4 victoriatornegren1victoriatornegren5victoriatornegren1

Shoes – Forever 21
Shorts – Levi’s (here)
Bag – Chanel
T-shirt – NLY (here)
Scarf – Asos (here)


Hej på er!
 Här får ni en look från New York. Älskar varm/kyliga dagar, att kombinera kappor med barbent, shorts till stickat eller varför inte shorts och världens mysigaste halsduk (!). Idag har jag i alla fall sämsta dagen, hatar när man vaknar upp och bara känner sig omotiverad till allt. Tror jag ska ta en promenad ute en sväng och få lite frisk luft och sol. Är extra less på att inte bo där jag känner mig mest hemma. Har en inre stress kring det som inte går att bli av med.. förutom att leva i förnekelse, haha. Har så mycket jag missar och är så jäkla less på att flyga 100 ggr i veckan fram och tillbaka, spyr på det. Vill flytta NU! Nä, nu ska jag ta mig lite lunch och försöka ändra tankarna lite. Puss!

/ Hi guys! I love the warm/cold weather. So fun to combine coats and bare legs, shorts and knitted tops or in like in this case – shorts and a biiiiig scarf (!). Today I have an awful day, I hate to wake up and feel that way, no motivation at all. I think I have to take a walk in the sun for a while. I hate to live way to long from the place that feels like home to me.  I hate to take the flight back and forth every single week. I wanna move noooow.. Well, I have to take me something to eat and change my mind a little. Kisses! 

13 Responses to “Todays Outfit – Levi’s Shorts & An oversized scarf.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *