Brooklyn Girls.

brooklyngirls3brooklyngirls4

A morning walk on Brooklyn Bridge.

Hej på er! Här är några bilder från vår morgonpromenad över Brooklyn Bridge. Ljuset var helt tokigt fint. New York är verkligen magiskt på morgonen då gatorna är lite tommare och solen tränger genom stadsdisen lite grann. Så skönt att vara Jet-Lag i denna stad dvs, haha. Förutom att jag totaldeckar på kvällen. Hoppas ni får en underbar fredag! Nu ska vi ut och ta en frukost innan vi checkar ut, flyget går hem ikväll klockan 00 dock, så vi har en heldag till. Whoop! Tacka Rapunzelofsweden för mina extensions times like this också.

/ Hi guys! Here is some pictures from our morning walk over the Brooklyn Bridge. The light was amazing! New York is so nice in the morning when the streets are almost empty and the sun struggles to get through the cityfog. Nice to be jet lagged in this city 😉 Now we’re going to have a big breakfast before we get back to the hotel and check out. Our plane departs 12 this night though, so we’ll have a whole day in the city. Whoop! Got to thank Rapunzelofsweden for my extensions times like this too. Kisses!

24 Responses to “Brooklyn Girls.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *