Todays Outfit – Flare Set

flareset1flareset2flareset6flareset5flareset2

Bag – Céline
Shoes – Adidas Superstar (here)
Set – Gina Tricot (here)
Sunglasses – Ray Ban

Hej fina! Hoppas ni har en underbar helg hittills. Jag var väldigt snabb med att slänga på mig mitt nya flare-set som jag visade häromdagen. Jäklar vad skönt det är, måste köpa fler. Igår åkte faktiskt jag och Erik till hans släkt i fjällen. Vi firar påsken med skoteråkning, grillning och pimpling. Precis som det ska vara! Dom har äntligen skaffat nya master här ute vilket betyder bra internet, woho. Nog för att jag gillat att det varit lite dåligt men äh, fasen vad skönt det är ändå. Hoppas ni får en grym påskhelg! Puss

/ Hi guys! Hope you had a wonderful weekend so far. I was very quick to try my new flare set on the streets and oh gos, it’s so comfy. Need to buy more of them! Yesterday me and Erik went to his family in the north. We’re celebrating the easter with snowmobiles and ice fishing – just the way it should be. They’re finally got some good internet down here, yes. I liked it before too but i have to admit that it feels really great to have it now. Kisses!

19 Responses to “Todays Outfit – Flare Set”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *