Insta Lately #15

Desktop13-001
1. Sista dagen vid poolen idag! 2. Godaste is-latten. 3. Jag och min pojke vid Bronte.
1. Last day by the pool today! 2. The best ice coffee. 3. Me & my boy at Bronte.

Desktop13-002
4. Scarborough beach! 5. Strandmys på alla hjärtans. 6. Såg vig ut.. whoop.
4. Scarborough beach! 5. Cozy time on the beach at Valentines day. 6. Yoga fun..(?)

Desktop13-003
7. Sa hejdå till Sydney! 8. Vår bubbelpool på hotelltaket just nu. 9. Travel-team.
7. Said goodbye to Sydney! 8. Our rooftop jacuzzi. 9. Travel-team!

Desktop13
10. Surfdag! 11. Älskade Bondi!!! 12. Rooftop pool posé!
10. Surf day! 11. Lovely Bondi!!!! 12. Rooftop pool posé!


Här får ni
lite bilder från min Instagram på senaste! Tyvärr har det hänt en liten olycka här i Surfers, så min man är lite begränsad för tillfället så därför har kameran fått ligga på hyllan. Vi åkte för att surfa och grabbarna var först ut, efter några minuter i vattnet kommer Erik med öppen fot då han fått toppen av en vass surfbräda rakt in i foten. Så blev sjukhuset för att sy! Nu ska vi se om det går att halta någonstans sista dagen här. Imorgon bär det av till Brisbane! Puss.

/ Here you got some pics from my Insta lately. Unfortunately my boyfriend had some bad luck when he was out surfing, the top of one board smashed in to his foot so we had to go to the hospital and get a doctor to stitch it together. Therefore I hadn’t picked up the camera. Now it’s the last day here so we will try to find something to do. Tomorrow it’s time for Brisbane! Kisses. 

18 Responses to “Insta Lately #15”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *