Wherever you run, I will follow.

IMG_5733IMG_5735IMG_5734
In my new favorite piece from Gina Tricot In stores soon.

Kikade förbi Gina Tricots presskontor just innan jag åkte till Marocko. Mina ögon fastnade helt för denna blus så den fick helt enkelt följa med! Lite dålig fokus på just blusen på dessa bilder men ska visa bättre. Den går över rumpan och är i perfekt material att bära i varmare klimat. Den har en given plats i min resväska till Mexico. Förövrigt får jag själv lite rysningar av dessa bilder – frihet i bildform. Fasen vad man kan älska livet alltså!

/ I get shivers when I see these photos. Freedom in images – isn’t it lovley. Oh gosh, it’s amazing how much you can love life sometimes! This is one of those moments.

25 Responses to “Wherever you run, I will follow.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *