MENU
11:57 | November 29, 2014

Insta Lately

Fashion,Okategoriserade
Downloads-001

1. Friday and time for some sugar! 2. Nike + Nike = best! 3. Chillin’ around kind of outfit!
/ 1. Fredag och dags för lite sött! 2. Nike+Nike=Bästa! 3. Slöoutfit! 

Downloads-002

4. New make up from Anastasia (here) 5. Buy FEMIMAL for your training (here) 6. #TBT – Marocco next week.
/4. Nytt smink från Anastasia (här) 5. Min syster har släppt sitt egna kosttilsskott “Femimal” (här). 6. #TBT – Marocko nästa vecka!

Downloads-003

7. Aloe Vera drycken Mango – The best! 8. Detox month! 9. Can’t get enough of these fruit glasses!
/ 7. Aloe Vera drycken Mango – bästa! 8. Detox månad. 9. Kan inte få nog av dessa fruktglas! 

Downloads

10. One of our hotel that we booked in Tulum! 11. So true. 12. Melon and berries, mm-mm-mmm!
/ 10. Ett av våra hotell vi bokat  i Tulum! 11. Så sant, haha. 12. Melon and bär – mums!


Fullskärmsinfångning 2014-07-14 001508.bmp

Here you got an instagram lately – post. I’m sitting at the airport right now and waiting for a delayed flight. Me and Erik is going to Stockholm for some work. We will spend the night at Nobis Hotel and hopefully get that nice hotel-sleep and a great breakfast before we hit home tomorrow. Talk to you later guys! Kisses.

/ Här har ni en Instagram lately-post. Sitter på flygplatsen just nu och väntar på ett försenat flyg. Jag och Erik åker till Stockhlolm för lite jobb. Vi kommer spendera natten på Nobis hotell och förhoppningsvis få en riktigt bra sömn och underbar frukost innan vi åker hem imorgon. Hörs sneare! Puss.

9 Responses to “Insta Lately”

 1. emma sandberg on

  Hej! jag verkligen älskar din stil och smak på kläder och jag får mycket inspiration ifrån dig. Nu i vinter har jag bara en kall kappa att gå omkring med, och måste införskaffa mig en varmare jacka som tål den svenska kylan. Undrar då ifall du skulle kunna göra ett inlägg på några snygga varma jackor som inte är allt för dyra? (då jag är student och inte har överflöd med pengar) skulle vara jättegulligt av dig! Ha en fortsatt bra helg. Kram på dig

  Reply
 2. Katarina on

  Jag har läst din blog länge och tycker så himla mycket om din stil och du verkar vara världens härligaste person ( från vad man kan säga från dina intervjuer och bloggen) men jag är förvånad över varför du lägger upp så himla många bilder på instagram med naken mage, bröst o ben i fokus? Missförstår mig inte du är super snygg men varför gör du det ?

  Reply
  • Victoria Törnegren on

   svar: Vad roligt att du känner så! :) Ang Instagram så är läget är såhär att jag har valt att inte lägga upp material som syns eller hör hemma på min blogg på Instagram. Detta är för att det i dagsläget inte finns samma pengar i Instagram idag som i bloggvärlden och vill därför inte att mitt instagram-konto ska konkurrera ut min blogg. Därför får ni se en annan sida av mig! Jag driver min blogg såsom jag gillar att läsa andras och jag driver min instagram så som jag gillar att följa andras :) Älskar att följa vackra inspirerande tjejer, kroppar, hud, resor, träning, bilder på mat, frukt och bakelser – konton på instagram.

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)