MENU
10:46 | November 28, 2014

Todays Outfit – chunky coat and loafers.

Fashion,Okategoriserade,Outfit of the day
hah


Shoes – Senso (here), Jeans – Topshop, Coat – Asos (here), Bag – Chanel, Sunglasses – Ray Ban

Hi guys! Well.. as you know my day yesterday didn’t start so well. Had a lot to do here in Stockholm and I was planning to take some outfit-photos. The darkness had already started to fall down over the city when we landed. So had to skip some of that work, at least we had time for one in the rush in the dark. This is and everyday look for me. Love chunky coats, slimmed jeans and a pair of loafers. Later in the evening we took a dinner and did meet up a gang for some Bowling. A great evening! Now: Work mood. Kisses!

/ Hej gullisar! Som ni vet startade min dag igår inte på topp. Hade SÅ mycket att göra i Stockholm och en del av det va att fota outfits. Mörkret hade dock redan lagt sig då vi landat då planet var försenat. Så fick skippa den delen men hann ta denna i rushen i mörkret. Detta är en vardags-look för mig. Älskar stora kappor, smala jeans och loafers. Senare på kvällen tog vi i allafall en middag och mötte upp några vänner för lite bowling och en fika. Nu: Jobb! Puss.

 

26 Responses to “Todays Outfit – chunky coat and loafers.”

 1. Carolina on

  kappan är superfin! är den varm nog att ha i vinter eller är det mer som en höstkappa och vad har du för storlek i din? hade velat veta för det är så surt att behöva skicka tillbaka =)

  Reply
  • Victoria Törnegren on

   svar: Tack! Ja, jag tycker den är varm :) Men den är ju inte supertjock så behövs långärmat under. Jag har storlek 6 men hade absolut kunnat ha storlek 4. Kram!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)