Surf Trip In December

_MG_6503 copy Lines_Sunset
Surf trip with La Point

Som ni kanske sett in the swedish blogworld så är vi ett gäng som bokat en surfingresa till Marocko i början på december. Vi åker med La Point, som är ett företag som arrangerar surfresor till massvis med olika destinationer runt om i världen. Jag är SÅ taggad! Jag surfade ju lite i Australien och tyckte det var så himla roligt. Denna grej tycker jag i alla fall att alla borde testa någon gång, dra ihop ett gäng på en surfarresa. Livet!

/ Like you may have seen in the swedish blogworld we are some girls who have booked a surf trip to Morocco. We’re going with La Point, which is a company that arranges surfing trips to different destionations around the world. I’m so excited! I was out surfing a couple of days in Australia and it was so fun! This is one thing that I want everyone to try once in their lifetime. So much fun.

 

 

11 Responses to “Surf Trip In December”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *