Finally she got her Chanel.

PA286853 (1)

Fullskärmsinfångning 2014-10-28 180736.bmp


Ja, alltså ni
kanske förstår hur lyrisk jag är över detta köp. Jag har ju länge känt att jag inte tycker att det är värt att lägga pengarna på dyra märkeskläder och väskor då jag alltid mätar allt i resor. Men efter lite diskussioner insåg jag att fasen, det är ju just en designerväska jag förtjänar. En Chanel-väska har alltid varit i mina tankar, men efter att jag besökt lite olika Chanel-butiker har jag liksom inte känt att jag hittat någon som känns helt rätt. Jag ville ha en riktigt klassisk modell men ändå inte en vanlig 2.55:a. Gav nästan upp Chanel och tittade på andra alternativ tills jag hittade denna modell. Det är en crossover-bag i mjukt skinn. I freakin’ love it! Känner spontant att köpa designerväskor är lite som att tatuera sig.. tar man sig modet att gör man en vill man ofta göra flera sen. To be continued..

Translate/ Well.. I think you may understand how excited I am over this buy. I’ve been against spending so much money on bags and clothes when I always compare the money with where I can travel. But after some discussions I realised that damn.. I deserve a desginer bag. A Chanel-bag have always been in my mind, but after I’ve visited a few Chanel Stores I felt that I didn’t really found someone perfect. I wanted a really classic bag but not a classic 2:55. I almost gave up about Chanel and looked for other ones before I found this model. It’s a crossover-bag in soft leather. I freakin’ love it! But now I just want moooore. Haha!

 

23 Responses to “Finally she got her Chanel.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *