Between Meetings

oo


Fullskärmsinfångning 2014-10-26 112534.bmp


Hej fina! Sitter
just nu på flygplatsen och väntar på mitt flyg till Umeå. Landade tidigt från Finland plus tidsskillnad, så bläddrar  i lite magazines och dricker te. Finally börjat tycka te är gott! Lite mer vuxet att dricka än saft på kalas tänker jag, haha. Noterade ni dessa brillor på senaste outfitbilden förresten? Så fina tycker jag. Känns lite old school, gillar det touchen. Sitter förövrigt och fixar lite backstage-bilder från plåtningen vi gjorde den dagen jag bar dem. Så vi hörs lite senare med dem! Puss

Translate/ Just love to take a cup and tea and look through some magazines. I’m at the airport right now and waiting on my flight home and doing just that.

16 Responses to “Between Meetings”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *