VANS & DENIM

PA216530
13343058-origpic-93b60e

Find the shoes HERE & jeans HERE

Hej på er! Här ser ni mina två senaste inköp. Jag är ju så himla rolig, haha. Ena dagen kan jag typ tycka att något inte riktigt känns som min grej, tills jag ser en bild på en klädkombo jag gillar som totalt får upp ögonen för något och väcker ett måste ha-begär. Så var det med dessa skor tillexempel. Inte känts som om dom passat in på min stil riktigt, men nu tycker jag dom är självklara. Gillar hur denna skate-sko kan bryta av till dressade looks med vit finstruken skjorta eller en stor jacka med lite lyxigare intryck som en stor fuskpäls (ska visa er sistnämnda på asap). Men finast till bara ben, denim, något vitt övertill och svart kavaj/jacka – Såklart (otippat, hehe). Oj, hur mycket kan man skriva om ett par skor egentligen, haha. Enough! PUSS!

Translate/ Hi guys! Here you two of the stuff that I’ve bought lately. So funny how I one day can think that something isn’t really my style and then just see one or two combination with it that makes it to the most abvious thing to have in my wardrobe. Like these shoes! I haven’t felt that they have fit my style, but now I love them. I like how the shoe with the skate-style can break a more dressed look with white clean shirt or a big more galmorous jacket like a big fake fur. But the best combo is of course to bare legs, a white top and a black blazer or leather jacket ;). Oh god.. how much can you write about a pair of shoes, enough.. lol! Kisses!

 

10 Responses to “VANS & DENIM”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *