Todays Outfit

3K9A64113K9A6418


Hej fina! Mår ni
bra? Haha alltså, ja.. jag har då min nya kamera. Som jag själv inte använt någonting och tänkte att äh, borde väl inte vara så svårt. Så slängde den över axeln när jag och Erik skulle på stan igår och tänkte testa den. Alltså, fattade fan ingenting. Så resultatet av bilderna blev ju kanske inte riktigt som tänkt, men känner ändå att det är bättre än ingenting. Ser typ ut som dom brukar ändå typ efter lite photoshop, haha. Nu har jag i alla fall gått igenom kameran, haha. Hur som! IDAG SKA VI BOKA JORDEN RUNT RESA. Japp, jag och Frida tillsammans med våra pojkar kommer åka på en 2 månaders resa januari-mars. Mer om det senare men jag är så taggad. Allt från surfning i Bondi till road trip i USA och sippra drinkar på Bahamas.

Translate/ Hi guys! All good? Well.. the situation with my new camera. I haven’t used it myself yet and thought that.. well it shouldn’ be that hard. So took it over my shoulder yesterday when me and Erik went in to the city. Oh gosh, I didn’t got anything. So the result didn’t turned out as I was thinking at first. I’ll show them to you anyway. It feels like this is better than nothing. Today I’ve been learning it though. How ever! Today we’re going to book a world around-trip. Me, Frida and our boyfriends will be gone from sweden januari to march. Everything from surfing at Bondi, to a road trip in the states and counting coconuts on Bahamas. Can’t wait! 

3K9A6426

Skor – Jeffrey Campbell, Jeans – Topshop, Päls – Chicy, Väska – Ebay

44 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *