The Weekend

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Had some reserved seats for the winners and some bloggers. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
My favorite styling I came up with. Had to try this combo on myself too!

Blogg11Here is four of my ten models that I styled. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hello me!

_DSC5228

Escalator-Runway. So cool! 


Så, här har ni
lite bilder från lördagens jobb i Nacka Forum. Jag, Fanny och Carro fick alltså uppgiften att styla en modevisning med kläder från butiker i gallerian. Jag valde en “ready to wear”-variant genom att utgå från kombinationer jag har och skulle kunna tänka mig att bära (eller se min pojkvän i, haha). Min favoritkombination blev varianten med två skjortor. Älskar den! Synd bara att det är lite kallt ute för den kombon just nu. Hur som helst, tusen tack för alla som kom! På Nacka Forums Facebook-sida hittar ni alla bilder som togs på plats. In och kika ifall ni vill och tagga er själva om ni dyker upp vettja! Puss

Translate/ So, here you have some pictures from this saturadays work in Nacka Forum! Me, Fanny and Carro got the opportunity to style a fashionshow together. I choosed to style my models in clothes that I self would wear (or my boyfriend) instead of showing new up-coming trends. My favorite combination is the one with two shirts. Love it! How ever, thank you all for coming! Kisses

16 Responses to “The Weekend”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *