My Dungaree Love

5F4A9862 5F4A98827

Skärmdumpar21Buy them HERE

Min kärlek för denim är som ni vet hur stor som helst, så vad blev inte bättre än ett par oversize dungarees i en kortare modell? Typ inte mycket. Tog med dessa till New York och bar dem simpelt tillsammans med en t-shirt och en svart liten väska i quiltat läder (som egentligen är ett mobilfodral). Som extra detalj tycker jag det är fint på just den kortare modellen av ett par dungarees att låta ena sidan hänga löst likt ovan. Dessa är hur som helst på rea nu, kap! Jag klippte av mina en liten bit och ruffade till kanterna lite granna. Puss Puss!

Translate/ My dungaree love is really big as you know. So what isn’t better than a pair of oversized dungarees – not much. I brought these one to New York and styled them like this. A simple white t-shirt, a small black bag (it’s actually a phonecase) and as a detail I like to let one of the sides to hang loose. These pair is on sale now, just so you know. I had my legs cutted of a bit though. Kisses!

24 Responses to “My Dungaree Love”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *