Todays Outfit

tornegren2 tornegren1

Hej rara! Fick bli två stövelbilder i rad, haha. Visade ju upp denna i snapshot-inlägget så tänkte att jag lika gärna kan lägga upp hela looken. Än en gång – LOVE för dessa stövlar. Måste fasen vara mitt bästa köp på länge. Detta var alltså det jag bar när vi var på Brooklyn Bridge. Bron var mycket mer romantisk än jag trodde, me like. Saknar redan att vara iväg, tror det handlar om att jag vill fly vintern. Tur nog har planerat in två weekends närmsta veckorna (London och Barcelona) även om London inte bjuder på så mycket värme så känns det skönt att åka iväg. Nu ska jag gå och rösta. Finns inga ursäkter att inte rösta i år. Puss!

Translate/ Hi guys! Two high boots-pictures in a row. I did show you this outfit in my snapshot-post so I felt that I could show the whole look to you right away.  Once again – LOVE for these boots. Must be my best buy ever in a while. This was the day we visited the Brooklyn bridge, it was more romantic than I thought. Me like! I already miss being away traveling, I think it’s about me running from the winter. Can’t really handle it. Lucky me I have two weekends planned in London and Barcelona – even though London don’t give me any heat it feels good to be away. Kisses!

victoriatornegrentornegren3

Shoes – Zara (here), Shorts – One Teaspoon, Coat – Cubus (old one), T-shirt – Gina Tricot (here), Bag – Mango (here), Sunglasses – Ray Ban (here)

28 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *