MENU
19:30 | August 31, 2014

Latest crush: New Balance 580 Elite Edition

Fashion,New In,Okategoriserade


nwb_wrt580bk_07a_02

Find them:  here


Det är tre år
sedan jag köpte mina första par Nike, Nike Air Force 1. Det är över två år sedan jag designade mina första Nike Air Max 90 (dom fanns knappt i butik då, sjukt). Jag älskade dem och jag kände ingen som ägde dem. Nu, några år senare vet jag inte någon av mina vänner som inte äger något av de paren. Fint på andra men själv är jag lite less, haha. Har länge försökt hitta en liknande modell då jag gillar “klumpiga” sneakers och nu har New Balance släppt en Elite Edition på deras 580-modell. Tycker den liknar Air Max lite och jag älskar färgerna och materialmixen (finns såklart lite mer basalternativ). Har inte riktigt fastnat för New Balance förrän nu när jag såg dessa. Fick bli ett köp för mig, även om dom är lite too crazy!

Translate/ I bought my first pair of Nike for three years ago, Nike Air Force 1. It’s over two years since I bought my first Nike Air Max 90. I loved them and I didn’t know anyone who had them. Now, a few years later I don’t know anyone who doesn’t own either a pair of Max 90 or a pair of Force. Now I can’t stand another pair of Air Max, lol. I like the chunky feeling on a sneaker so New Balance Elite Edition for their 580-model felt kinda me. Love the colours and the mix of material. New Balance and me haven’t really matched before now. Gosh, I love these. I just bought the black pair.

13 Responses to “Latest crush: New Balance 580 Elite Edition”

 1. Alva on

  Hej Victoria! Ville bara kolla om du har hittat den där lejondräkten än? Jag skulle nämligen gärna vilja köpa den snart isåfall :) kram

  Reply
 2. Jalla on

  Tror du att det är kul för de unga tjejer som har sparat pengar for ever för att kunna köpa ett par air max, att läsa att de “redan är ute”? (enligt dig).. Håll dina personliga åsikter om vad som inte är fashion längre för dig själv smarta tjej.

  Reply
  • Victoria Törnegren on

   svar: Formulerade mig klumpigt :) Jag vill ju dock att en tjej ska köpa ett par skor på grund av att hon tycker dem är fina inte på grund av vad någon annan tycker.

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)