Behind The Scenes – Secret XX

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA5F4A2069OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA Screen Captures3

Hej rara! Now I’m back. Shit, gårdagen blev väldigt mycket mer intensiv än jag trodde. Landade i Stockholm efter allt för få timmars sömn, haha. Nu är jag i alla fall här och igår så möttes “några” upp för ett roligt men än så länge lite hemligt projekt som ni kommer få ta del av inom ett par dagar. Vi såg nog ut som några riktiga gangsters, yey. Så länge bjuder jag på några behind the scenes från gårdagen, som förövrigt avslutades med grym tapas på Supper.  Nu ska jag dissa solen och gå en sväng på stan, puss på er!

Translate/ Hi sweeties! Oh gosh, yesterday became way more intensive than I thought. I took a flight back to Stockholm after way to few hours of sleep, haha. But now I’m here and yesterday a we were a secret gang ho hooked up for a secret project. You will have the answer in a few days! As long I give you some behind the scenes from the day, which btw ended ut with the greatest tapas at Supper. Now I’m pretend it’s bad weather for a walk in the city in some stores. Hugs!

17 Responses to “Behind The Scenes – Secret XX”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *