Those Summer Nights.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA Screen Captures2

Jag och Erik spenderade två nätter hos hans släkt. Vi andades tystnad och natur, fiskade och sov ut. Så himla härligt! Sista kvällen bestämde vi oss för att mitt i natten gå till den lilla badstranden för ett nattdopp. Överlycklig att jag av en slump hade kameran i närheten för att knäppa några snabba bilder, för att fånga ögonblicket utan att döda stunden. Här är dem! Så fantastiskt vackert va? Det är något magiskt med både nattdopp och solnedgång.  Att sedan springa ut hand i hand med personen man älskar, åh. Jag är så lyckligt lottad. Puss på er!

Translate/ Me and Erik spended two nights at he’s grandparents. We were breathing nature, silence, was out fishing and slept too long in the morning. The last night we decided that we should take a night swim. So happy that I accedently had my camera with me. Just to catch the moment without destroying it. And here they are! So beautiful, huh? There is something magical with a night batch and a sunset. And then run out in the ocean with the person that you love.. gosh, I’m such a lucky one. Kisses!

34 Responses to “Those Summer Nights.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *