Pick of today: HIGH TIDE Leather Heeled Sandals

Downloads30

Buy them here: 1, 2

Klackar med traktorsula fortsätter kännas helrätt för mig. Så jädrans bekvämt! Den lägre modellen från River Island använder jag så himla mycket, samma med mina svarta från Windsor Smith. Nu har Asos fått in en lite högre modell för den som föredrar det. Minst lika snyggt tycker jag och roligare vid vissa tillfällen att komma upp en bit. Hoppas ni har en underbar fredagskväll hörrni! Kram

Translate/ Heels with.. ok here comes a direct translation from swedish: tractor sole – still feels totally right for me and so comfy. I’ve used the lower ones from River Island a lot, the same with my black pair from Windsor Smith. Now Asos have come with an option with higher heels. Fun to be a litlte bit higher sometimes. Hope you have a wonderful friday night! Hugs

5 Responses to “Pick of today: HIGH TIDE Leather Heeled Sandals”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *