Behind the scene: Photoshoot

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAP6240997.psdOLYMPUS DIGITAL CAMERAFullskärmsinfångning 2014-06-26 122210.bmp

Hej finisar! Som vanligt rullar schemat ggr 1000 så fort jag landat i Stockholm – men jag älskar det. Här är lite bilder från plåtningen som jag gjorde i förrgår. Detta är absolut ett av dom roligaste projekten jag varit delaktig i och jag är så extremt spänd på resultatet. Resultatet kommer i början/mitten av Augusti. Så mycket roligt som händer just nu! Love life. Erik kommer imorgon också, längtar. Puss!

Translate/ Hi you beautiful! As usual the schedule runs x1000 when I’m in Stockholm – but I love it. Here is some pictures from the photoshoot I had this tuesday. This is one of the funnier project I’ve done and I’m so excited about the result. The result will be out in August. So much nice things going on i my life right now! Love it. My boyfriend is coming tomorrow too, so great. Kisses!

13 Responses to “Behind the scene: Photoshoot”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *