Ibiza – Part 1 #riverislandxpacha

Namnlöst-1 dag2 (1)OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA P6140706-001 OLYMPUS DIGITAL CAMERAFullskärmsinfångning 2014-06-17 143408

Hej fina! Här är första delen av min massiva bildsamling från Ibiza-resan. Vi var alltså på Ibiza tillsammans med River Island. Vi var en drös bloggtjejer och två youtube-brudar. Ibiza’s nattklubbskedja Pacha har alltså ett kollektionssamarbete tillsammans med River Island. Under dagarna spelades en film in och en plåtning, som jag kommer visa er när den är uppe. Vi bodde på världens finaste hotell, gick på spa, åkte båt till en så vacker ö, åt fantastiska middagar och dansade nätterna långa.

Translate/ Here you have the first part of the pictures I have from Ibiza. We were a team of bloggers and youtubers with River Island. The nightclub brand in Ibiza called Pacha have a clothes line together with River Island. During the days we had a movie recorded and a photoshoot, which I will show you later. We stayed at the best hotel ever, went to spa, took a boat trip to an amazing island, ate some wonderful meals and danced all night long. Kisses!

26 Responses to “Ibiza – Part 1 #riverislandxpacha”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *