I’m on a boat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Skärmdumpar8

Buy the shorts HERE

Hej mina fina! Min önskan var ju att landa i sin egen säng igår men så blev det tyvärr inte då vårt plan var försenat så vi hann inte med det andra. Andra gången på en vecka jag missar ett plan, haha.. Denna gång fanns det inget plan samma dag heller så vi blev kvar i London och reste i morse i stället. Haft världens bästa resa dock så gör inte allt för mycket. Tusen tack River Island and Pacha för denna möjlighet (berättar mer sedan). Detta är två bilder från båtturen till Formentera(!) på mig och min pingla Angie. SÅ underbart. Älska livet och så vidare. Hörs senare idag! Puss

Translate/ Hi guys! I would love to say I got to sleep in my own bed yesterday but unfortunately we missed our connecting flight from London yesterday so we got a flight to Stockholm early this morning instead. I had the best trip ever though, I big thank you to River Island and Pacha for this opportunity (more about that later). This is two pictures from a boat trip we had to the Island Formentera(!) on me and my lady Angelica. So amazing. Love life and everything like that! Kisses

23 Responses to “I’m on a boat”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *