A little hello from the pool

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej fina! Fullt schema här i Ibiza som sagt. Igår blev det en rejäl festkväll på Pacha och snubblade in på hotellrummet vid sex i morse. Idag har jag och Angie hängt på pool-området på vårt hotell. DÖR så jäkla fint det är!  Ett av dom finaste jag bott på faktiskt. Nu ska vi åka en privat båt över till en liten vacker ö för middag och drinkar och sedan eventuellt spana på solnedgången från den. Annars joina poolpartyt här nere, Xzibit och Tinie Tempah spelar ikväll. Puss på er!

Translate/ Hey you! Have a busy schedule like I said. Yesterday we had an awesome night out at Pacha and came home around six in the morning. Today me and Angelica have been hanging by the pool at our hotel. I’m IN LOVE with our hotel, it’s so so nice. Now we’re going to take a private boat over to a little island for some dinner and drinks. Maybe watch the sunset or we just join the pool-party at our hotel. Xzibit and Tinie Tempah is playing tonight. Hugs!OLYMPUS DIGITAL CAMERAHat – River Island (here), Bikini – Asos (here)

30 Responses to “A little hello from the pool”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *