Nominated: This Years Most Chic Blogger

Skärmdumpar6 Fullskärmsinfångning 2014-05-21 082243.bmp

Åh, igår nåddes jag av en riktigt rolig överraskning. Jag är nämligen en av tre att bli utvald till “årets chicaste bloggare” och chansen att ta hem priset. Jag älskar Chic och Chic-galan så känns extra roligt att bli nominerad inför just detta award. Röstningen är öppen, vilket kan göra det lite roligare att rösta. I alla fall enligt mig. Skulle i alla fall bli SÅ himla tacksam om ni ville rösta på mig. I need you. Kom igen, tillsammans gör vi detta, yey. Puss på er alla!

Translate/ I got the greatest news yesteyday. I’m one of three to be nominated for this years most chic-blogger. A big award and gala here in Sweden. I love this gala so it feels extra good to be nominated for this. The vote-part is open, which can make it more fun to vote. Together we can do this, right? Would be SO happy if you wanted to vote for me. I know you can feel a distance because I’m from another country but I need you. Just push the picture and then the empty circle down the page in front of my name. Kisses! 

19 Responses to “Nominated: This Years Most Chic Blogger”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *